Hotels in Amerika

Verblijf vinden in de V.S is niet moeilijk, er is zoveel aanbod dat je voor elk budget een geschikte accommodatie kan vinden. Wij zetten de mogelijkheden hieronder voor je op een rij.


Hostels: budget accommodaties

Ben je op zoek naar een verblijfplaats voor een zacht prijsje dan zijn hostels een prima optie. Voor ongeveer 15-30 EUR per nacht kun je in uitstekende hostels verblijven. Het voordeel van hostels is dat je er snel in contact kan komen met andere reizigers omdat je de publieke ruimtes deelt.


Degelijke middenklasse accommodaties, circa 30-150 EUR

Een gezegde in de V.S is: “Er zijn in de V.S meer hotels dan huizen”, dit moet eigenlijk al meer dan genoeg zeggen. De vele motels zijn een goed alternatief voor de lowbudget hostels. De motels zijn vaak gelegen aan de rand van een stad in de buurt van restaurants en diverse andere faciliteiten.

Voorbeelden van motels welke je zou kunnen boeken zijn:

  • Homewood Suits
  • Residence Inn
  • Hampton Inn

Mocht je een wat unieker alternatief willen dan zou je ook nog eens kunnen kijken naar Bed and Breakfasts. Deze zijn nog kleinschaliger en de prijzen zijn er over het algemeen iets lager.


Overnachten in luxe, 150 EUR +

In het land van de onbegrensde mogelijkheden is er ook meer dan genoeg ruimte voor luxe hotels. Je kent de Hilton, Sheraton of Four Seasons hotelketens vast wel. Bij deze ketens betaal je al snel voor een overnachting meer dan 250 EUR per nacht, of je dit wil uitgeven voor een overnachting kun je zelf het beste bepalen. In het centrum van grote steden zoals New York en Las Vegas kun je gauw al in nog hogere prijsklasse komen. Het is daarom slim om vooraf te vergelijken op hotel bookingssites zoals booking.com om er zeker van te zijn dat je niet te veel gaat betalen.

Reis naar Amerika & Canada
Logo