Hotels in Canada

Er zijn meerdere manieren om je overnachtingen te regelen, zo kun je kiezen voor een budget accommodatie zoals hostels. Ga je voor iets meer luxe dan kom je al gauw bij motels en cabins uit en wil je echt geld uitgeven dan kies je voor lodges en hotels. Lees in onderstaand artikel meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Budget verblijven

Hostels zijn overal te vinden, deze basic manier van overnachten is goed voor je portemonnee en omdat je de gemeenschappelijke ruimtes vaak deelt raak je snel in contact met mede reizigers. In het algemeen zijn de faciliteiten prima in orde. Dus wil je op een voordelige manier overnachten dan zijn hostels een top manier.


Middenklasse verblijven

Wil je de echte manier van overnachten ervaren, zoals de Canadezen het liefst doen dan kies je voor een overnachting in een cabin. Deze kleine houten huisjes vind je bijna overal. In vergelijking met een hotel zijn ze vaak wat duurder. Om een indicatie te geven over de prijs, het overnachten in een Cabin kost ongeveer 60 EUR – 235 EUR per nacht.

Een andere leuke manier van overnachten is in een tipi. Dit zijn redelijk kleine accommodaties en geven je een leuke ervaring. Kosten: 35 EUR – 65 EUR per nacht.


Luxe verblijven

Vind je het niet erg om wat meer te betalen voor overnachten en luxe dan is een overnachting in een luxe hotel een van de mogelijkheden. De kosten varieren van 150 EUR tot 450 EUR per nacht. Er zijn vele luxe resorts met een schitterende ligging, midden in de natuur, waar je een overnachting kunt boeken.

De prijsverschillen kunnen in het laagseizoen aanzienlijk verschillen van het hoogseizoen. Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op het hoogseizoen.

Reis naar Amerika & Canada
Logo