Last minute naar Canada?

Wil je last minute naar Canada op vakantie?

Een last minute vakantie kan al snel hoog in de kosten lopen, maar met Air Transat bespaar je veel geld. Zij bieden de beste prijzen voor lastminutevluchten. Vlieg rechtstreeks vanaf Amsterdam retour al vanaf € 373 per persoon. En als je al een vliegticket geboekt hebt naar Canada, kun je net zo goed nog wat meer van het land van het esdoornblad verkennen. Met de binnenlandse vluchten vanuit Montreal, Toronto, Calgary en Vancouver kun je veel tijd besparen, meer zien en makkelijker reizen.

Eerste keer Canada: boek een rondreis

Canada is een land van uitbundige steden, adembenemend natuurschoon en een verscheidenheid aan culturen. Tussen de oost- en westkust van Canada liggen enkele van de prachtigste landschappen ter wereld. Drijvende ijsbergen, denderende watervallen, eindeloze bossen, enorme bergketens en gletsjers en fjorden; je vindt het er allemaal. In steden als Montréal, Québec City, Toronto en Vancouver liggen de wortels van onze Europese voorvaderen. Ga je voor de eerste keer naar Canada? Bekijk de Canada rondreizen van Tui.nl: ze zijn compleet inclusief vlucht en hotel. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Goedkoop een hotel boeken in Canada?

Wil je goedkoper een hotel boeken dan kunnen onderstaande tips handig zijn.

  • Vergelijk de prijzen wanneer je de vertrek of aankomstdatum aanpast, dit kan soms nogal in prijs verschillen.
  • Controleer de ticketprijzen op de site van websites als Booking.com en Airbnb.com zelf, tussen websites kunnen soms hogere administratie kosten in rekening brengen.

Reis naar Amerika & Canada
Logo