Chihuly Garden and Glass (Seattle)

De Chihuly garden is een tuin/ museum waarbij alles gemaakt is van glas. Bezoek dan Chihuly Garden and Glass in Seattle.

Contact en adres gegevens

Gelegen in de plaats Seattle en staat Washington.

Tijdsduur is: Niet bekend (hoeveel tijd je moet reserveren om deze activiteit te doen)

De openingstijden zijn: Openingstijden vandaag: 08:30 – 20:30

Volledig adres: 305 Harrison Street, Seattle, WA 98109-4623

Video over Chihuly Garden and Glass

Wil je vooraf een goede indruk krijgen van deze bezienswaardigheid? Bekijk dan eens deze video om een impressie te krijgen.

Reviews, ervaringen en beoordelingen van Chihuly Garden and Glass

Wij vonden dit 1 van de hoogtepunten van onze vakantie.
Indrukwekkend om te zien wat het effect van de combinatie van glas en tuin is.
We hadden onze tickets in combinatie met de Space Needle gekocht hetgeen voordeliger was.
Aanrader!

Knap hoor wat die man gemaakt heeft. Maar het is niet zo, dat ik het mij lang zal herinneren. En dat betekend dat ik ook moeite heb om de 100 regels vol te maken. Als je hier van houdt dan is het super.

Wat was dat mooi al dat gekleurde glas . We hebben nog nooit zo iets mooi’s gezien geweldig. Men kan een combi ticket kopen voor space needle en men mag foto’s en film maken.

Super mooi! Alles is gemaakt van glas. Zowel binnen als buiten. Het is niet een heel groot museum maar je kunt er zo 2 uur rondlopen.

Zeker een prachtige collectie, maar als je weinig tijd hebt zou ik deze overslaan. Er staan ook beelden in de tuin dus daar kan er wat van meepikken en vanaf de space Neede is het ook zichtbaar.

Ga zeker deze tentoonstelling bekijken, het is echt een bezoek waard. Wat deze kunstenaar met glas kan, adembenemend. Wij gingen op vrijdagavond dan is het tot 22:00 geopend, en s’avonds komt alles veel beter tot zijn recht dan overdag. LOVED IT!!

Zeer de moeite waard! Ontzettend mooi, indrukwekkend om te zien hoe al het glas geblazen is en in een tuin neer is gezet. Wel duur, koop een Seattle Citypass als je hier naar toe wilt.

De Chihuly Garden and Glass is een museum gewijd aan de glaskunst ontworpen door Chihuly. Elke zaal heeft een eigen thema en het is zeer smaakvol neergezet en goed belicht. Er is tevens een tuin met glaskunst maar buiten komt het toch wat minder goed…Meer

Nooit gedacht dat dit glasmuseum zo mooi zou zijn. Wat een prachtige collectie van glas en zo prachtig gemaakt. Dit is uniek en wat mij betreft de nummer 1 van Seattle. Uitgebreid alles bekeken en veel te veel foto’s genomen. Gelukkig was het niet te…Meer

Reis naar Amerika & Canada
Logo