Gettysburg National Military Park (Gettysburg)

Deze militaire begraafplaats is de oudste van de stad, door middel van een tour (maar kan ook prima op eigen beweging) kun je de route rijden. Bekijk hieronder de reviews voor handige tips mbt deze tour.

Contact en adres gegevens

Gelegen in de plaats Gettysburg en staat Pennsylvania.

Tijdsduur is: Voorgestelde duur: Meer dan 3 uur (hoeveel tijd je moet reserveren om deze activiteit te doen)

De openingstijden zijn: Niet bekend

Volledig adres: 1195 Baltimore Pike, Gettysburg, PA 17325-7034

Video over Gettysburg National Military Park

Wil je vooraf een goede indruk krijgen van deze bezienswaardigheid? Bekijk dan eens deze video om een impressie te krijgen.

Reviews, ervaringen en beoordelingen van Gettysburg National Military Park

We hebben de Tour met de auto gedaan. De Tour is heel goed gemarkeerd en leidt door een prachtig landschap met een verhaal. Het bezoekerscentrum is groot, maar hoef je niet te bezoeken om de route te weten, die vind je zo en is genummerd…Meer

Een indrukwekkend bezoek wat zeker op je to do lijst moet staan als je in de buurt bent. Mooie route uitgestippeld die je in 2-3 uur kunt rijden, zeer interessant.

Wij hebben de autotour gedaan. Dat was echt heel erg geslaagd. Wij zijn veel leuke en interessante mensen tegengekomen die zich allemaal op hun eigen manier met de burgeroorlog bezighouden. De een gaf vrijwillige rondleidingen, anderen hadden zelf een enorm kanon waar ze demonstraties mee…Meer

In de Burgeroorlog vielen 620.000 doden, meer dan in welke oorlog waarin het land betrokken was. Dan is een heel landschap als herinneringsmonument op zijn plaats. Rijdt er met eigen auto door, langs de goed aangegeven route en volg de beschrijvingen. Let wel, de route…Meer

Prachtig aan gelegde route die makkelijk te rijden is ga wel op tijd anders is het in koloniƫn rijden en veel mensen route is gratis er zijn ook georganiseerde routes voor als je alles duidelijk wilt weten de ronde wordt dan wel stuk interessanter.

Het bezoekerscentrum is fantastisch. Het is aan te raden om de autoroute te rijden. Deze is met borden aangegeven. Je kunt een CD hiervan kopen in de winkel van het bezoekerscentrum maar je kunt de route en bijzonderheden ook al vast thuis uitprinten.
Ik heb…Meer

Ik raad aan om zelf een auto te huren in DC en naar Gettysburg te rijden. De route ernaar toe is prachtig en in het military park kun je een audio guide met boekje kopen waarmee je in je eigen tempo het slagveld kunt bezoeken….Meer

De militaire begraafplaats van Gettysburg is de oudste van het land. Het is opgericht in 1863. En Abraham Lincoln hield daar zijn beroemde speech “Gettysburg Address”. Als je het bezoekt, kan je dit best doen met een park ranger.

Dit is geweldig om met je auto te rijden
overal staan bordjes hoe je moet rijden
je kan haast overal stoppen met je auto om foto’s te maken

Reis naar Amerika & Canada
Logo