Golden Gate Bridge (San Francisco)

Wandel over de wereldberoemde brug Golden Gate Bridge of huur een fiets! Zeker een bezoekje waard. Als je naar San Francisco gaat dan is dit zeker een attractie die je gezien moet hebben!

Contact en adres gegevens

Gelegen in de plaats San Francisco en staat California.

Tijdsduur is: Voorgestelde duur: minder dan 1 uur (hoeveel tijd je moet reserveren om deze activiteit te doen)

De openingstijden zijn: Niet bekend

Volledig adres: Lincoln Boulevard, near Doyle Drive and Fort Point, San Francisco, CA 94129

Video over Golden Gate Bridge

Wil je vooraf een goede indruk krijgen van deze bezienswaardigheid? Bekijk dan eens deze video om een impressie te krijgen.

Reviews, ervaringen en beoordelingen van Golden Gate Bridge

Mooi om te zien !!
Veel mensen wandelen over de brug heen. Het is erg druk om je auto te parkeren. Je betaald tol om net de auto over de brug te rijden.

Fiets gehuurd bij wheel fun rentals en van de ene naar de andere kant gefietst. Bijzondere ervaring (maar wel veel tegenwind)

Vanuit CBD is het een uurtje fietsen naar de voet van de brug. Prima te doen met 1 berg naar de brug toe.
De brug zelf is prima te doen met het laatste deel bergafwaarts en wat wind. Mooi uitzicht over SF en de oceaan….Meer

Als je in San Francisco bent dan moet je dit gezien hebben. De bridge is mooi vanuit de stad maar ik kan iedereen aanraden om juist naar de overkant te gaan en vandaar uit naar de brug en de stad te kijken. Het uitzicht is…Meer

erg mooi om over de brug te rijden van San Francisco naar Sausalito. Zeker een bezoekje waard. Toen wij vertrokken erg veel mist en een uurtje later volle zin.

wij hebben eerst met hop of hop on over de brug gereden , wat fotos genomen , en dan met onze huurauto nog eens alles over gedaan en doorgereden naar Sausalito

Eerst naar fort point gereden, ook indrukwekkend. In de harde wind foto’s gemaakt van de brug. Erg mooi. Fort is trouwens gratis. Later op de dag van andere kanten hoog en laag de brug gefotografeerd.

Huur een fiets en fiets de golden gate bridge af. Een geweldige ervaring voor jong en oud. Prachtig uitzicht over de gehele stad. Eenmaal aan de overkant aangekomen kun je ervoor kiezen om de fietsboot terug te nemen naar de stad.

Zelfs op een bewolkte dag is dit een aanrader. Heen met een hop on hop off bus en terug gelopen. Let wel goed op het weer een wind jack is vaak aan te raden.

Reis naar Amerika & Canada
Logo