Het Gedenkteken van Arizona (Honolulu)

Een van de meest indrukwekkende plekken in Amerika. Het Gedenkteken van Arizona in Honolulu. Het is een stukje tastbare geschiedenis met een mooi gedenkteken van de aanval in Pearl Harbor 1941 die de wereld veranderde.

Contact en adres gegevens

Gelegen in de plaats Honolulu en staat Hawai.

Tijdsduur is: Voorgestelde duur: 1-2 uur (hoeveel tijd je moet reserveren om deze activiteit te doen)

De openingstijden zijn: Openingstijden vandaag: 07:00 – 17:00

Volledig adres: 1 Arizona Memorial Place, 1 Arizona Memorial Place, Honolulu, Oahu, HI 96818-3103

Video over Het Gedenkteken van Arizona

Wil je vooraf een goede indruk krijgen van deze bezienswaardigheid? Bekijk dan eens deze video om een impressie te krijgen.

Reviews, ervaringen en beoordelingen van Het Gedenkteken van Arizona

Als tourist uit Europa is dit een must see. De aanval op Pearl Harbour heeft zo sterk het verloop van WW2 gewijzigd dat het ook grote invloed geeft gehad op het leven en welzijn van mijn ouders en grootouders.

Ook al heb je niet zo veel met geschiedenis dit mag je niet missen. Wat een indrukwekkend gedenkteken.

Als je op Oahu of een van de andere eilanden bent, moet je er gewoon heen. Het is een stukje tastbare geschiedenis voor iedereen, oud en jong! Voor 7 uur s”ochtends aanwezig zijn want het is er flink druk! Je kunt er makkelijk een halve…Meer

Wij zijn met een groep hier heen geweest. Er worden per dag maar 1300 kaarten uitgegeven. Zoveel over gelezen en de werkelijkheid is mooier

Heel mooi om eens gezien te hebben.
Je gaat er met een boot heen, ook liggen er veel andere oorlogsschepen in de haven.
Je kijkt de film toch met een andere kijk dan voorheen.

Indrukwekkend voor wat daar gebeurd is. Er was een film die uitleg gaf waarom Pearl Harbour is aangevallen vooraf je naar de gedenkplaats gaat. De gedenkplaats zelf is indrukwekkend.

Het Gedenkteken van Arizona is op het water en je gaat er per boot heen nadat je een 20 minuten durende film hebt gezien over de oorlog. Echt een must!

Perfecte parkeermogelijkheden, zeer vriendelijke medewerkers. Mooi ruim opgezette herdenkingsplaats waar je met een boot naar de memorial kunt varen(gratis ticket)

Zeer indrukwekkend van wat hier gebeurd is in 1941.
En dat er nog zoveel mensen hier een zeemansgraf hebben gevonden.

Reis naar Amerika & Canada
Logo