Manhattan Skyline (New York)

Prachtige skyline die je vanaf een boot ziet en daardoor ook vanuit veel verschillende perspectieve kunt bewonderen. Een ideale plek om mooie foto’s te maken van de wereldberoemde skyline van New York.

Contact en adres gegevens

Gelegen in de plaats New York en staat New York.

Tijdsduur is: Niet bekend (hoeveel tijd je moet reserveren om deze activiteit te doen)

De openingstijden zijn: Openingstijden vandaag: 10:00 – 00:00

Volledig adres: New York, NY

Video over Manhattan Skyline

Wil je vooraf een goede indruk krijgen van deze bezienswaardigheid? Bekijk dan eens deze video om een impressie te krijgen.

Reviews, ervaringen en beoordelingen van Manhattan Skyline

Als je een boottocht met de Circle line of gratis Staten Island ferry maakt krijg je zicht op zowel het vrijheidsbeeld en de zuidkant van Manhattan. Magic!

leuke ervaring om met de Ferry naar Staten Island te gaan en bovendien gratis! ferry vertrekt ieder half uur.

Op alle locaties is er iets indrukwekkend te zien, ook in de straten, waar de Empire State building, de Chrysler Tower of de Freedom Tower opduiken. Maar vooral vanuit Central Park of van het water:

We kregen de tip van onze hotelbediende Erhan. Ga met de metro nr. 2 of 3 naar Brooklyn en stap uit op Clarkstreet. (1e halte). Zie bij uitgang plattegrond en loop door naar promenade. Het is wel via een goed pad naar beneden. Je komt…Meer

We hebben de boottocht gedaan om Manhattan heen, 2,5 uur varen met uitleg over alle gebouwen en langs het Vrijheidsbeeld. Echt prachtig en indrukwekkend. Ook vaar je onder de bruggen door!

Blijft bijzonder…deze keer bekeken vanaf het water, de bus en vanaf de Empire state. Vorige keer helicopter vlucht gemaakt. Onvergetelijk.

Neem een toer op een van de vele rondvaart boten. Met name als de zon onder aan het gaan is. Kijk maar naar mijn foto’s.

Heel veel foto’s gemaakt zowel op de dag als in de avond heel mooi
Deze skyline zie je alleen bij New York

Reis naar Amerika & Canada
Logo