Metropolitan Museum of Art (New York)

Dit unieke museum heeft van alles van over de hele wereld. Uniek museum waar de wereld samen komt. Bekijk het Metropolitan Museum of Art in New York.

Contact en adres gegevens

Gelegen in de plaats New York en staat New York.

Tijdsduur is: Voorgestelde duur: 2-3 uur (hoeveel tijd je moet reserveren om deze activiteit te doen)

De openingstijden zijn: Openingstijden vandaag: 10:00 – 17:30

Volledig adres: 1000 5th Ave, New York, NY 10028-0198

Video over Metropolitan Museum of Art

Wil je vooraf een goede indruk krijgen van deze bezienswaardigheid? Bekijk dan eens deze video om een impressie te krijgen.

Reviews, ervaringen en beoordelingen van Metropolitan Museum of Art

Prachtig museum.
Schitterende collectie.
Veel al gezien, omdat vaak stukken worden uitgeleend aan andere musea.
Leuk om te zien dat (vooral Amerikanen) helemaal gek zijn van Van Gogh.
Je moet er gewoon een keer geweest zijn.

Het was echt ongelofelijk druk toen ik er was. Hordes vol mensen wachtend in een rij. Ik had de nyc citypass dus dacht eerst de rij te kunnen omzeilen maar het was de securityline. Iedereen moest daarin, dus gewoon achteraan aansluiten. Het museum is echt…Meer

Dit is ons 2e bezoek aan NY en we wilden ook andere musea bekijken. Dit museum heeft ons verrast qua collectie. Je moet echt keuzes maken, want je kunt hier dagen vullen. Vergeet niet de cafetaria in de kelder te bezoeken. Lekker eten en drinken….Meer

Een museum dat alles heeft van overal ter wereld. Ben zelf vooral groot fan van de vleugel die speciaal werd gebouwd voor een Egyptisch tempelcomplex(je). Heerlijk om even te zitten en tot rust te komen in een drukke stad.

Neem er wel voldoende de tijd voor. Genoeg te zien, te beleven, films, lekker zitten, etc. Voor jong en oud geschikt. Erg groot.

Wat een prachtig museum, aan de rand van Central Park. Het museum heeft een zeer uitgebreide collectie kunst van de Oudheid tot heden. De weg vinden in het museum is wat lastig maar dankzij het vriendelijke personeel lukt het prima. Het museum is zo groot…Meer

Ongelofelijk wat een museum! Zo ontzettend groot! Wij zijn er een middag geweest en hebben een fractie bekeken van de totale collectie. Ondanks het feit dat er een aantal restaurants in het gebouw zijn, is het raadzaam gegeten en gedronken te hebben voordat je naar…Meer

Dit is een heel mooi museum, groot en wellicht daardoor moeilijk te behappen qua bewegwijzering. Collega’s die elkaar tegenspreken waar de uitgang is. Maar voor de kunst een absolute must see.

Bijzonder indrukwekkend gebouw, bijzonder rijke collectie schilderijen (impressionisten, Nederlandse en Vlaamse meesters) en beeldhouwwerk (Rodin).

Reis naar Amerika & Canada
Logo