National World War II Museum (New Orleans)

Wanneer je het National World War II Museum in New Orleans bezocht hebt zul je geen enkele onbeantwoorde vragen meer hebben uit de Tweede Wereld Oorlog. Het prachtige museum is erg groot dus je moet wel een dag uitrekken om het maximale eruit te halen.

Contact en adres gegevens

Gelegen in de plaats New Orleans en staat Los Angeles.

Tijdsduur is: Niet bekend (hoeveel tijd je moet reserveren om deze activiteit te doen)

De openingstijden zijn: Openingstijden vandaag: 09:00 – 17:00

Volledig adres: 945 Magazine Street, New Orleans, LA 70130-3813

Video over National World War II Museum

Wil je vooraf een goede indruk krijgen van deze bezienswaardigheid? Bekijk dan eens deze video om een impressie te krijgen.

Reviews, ervaringen en beoordelingen van National World War II Museum

Prachtig museum met indrukwekkende filmbeelden van de Tweede Wereldoorlog. Je gaat via Road to Tokio naar Road to Berlin (twee aparte tentoonstellingen). Neem de tijd voor dit museum. Wij kwamen 2 uur voor sluitingstijd en hadden liever wat langer de tijd gehad.

Zeer groot en reuze interessant museum. Als je hier de tijd voor uit trekt heb je nooit meer vragen over wat dan ook uit de 2e W.O.Alles zeer duidelijk in verschillende themagebouwen uitgelegd met prachtige films, animaties en belevingsruimtes.
In t hele museum is al…Meer

In NL krijg je altijd een bepaalde richting van informatie over de geschiedenis, hier krijg je nog een breder wereld beeld over de geschiedenis. Heel interactief neergezet ook.

Het weer was wat minder….dus een museum. Mooi, nieuw museum met eignelijk 2 routes: naar Tokio en naar Berlijn. Veel filmmateriaal en persoonlijke ervaringen. Enthousiaste vrijwilligers/oud strijders en wat je zeker niet mag missen:…..de 4D film van Tom Hanks, een aanrader dus.

Was een zeer indrukwekkende tour. Jammer dat je voor de extras aparte kaartjes moet kopen. Maar verder een zeer informatief en zeker met de tags een educatieve tour

Ongetwijfeld 1 van de beste musea ter wereld i.v.m. WO II. Prachtige opstelling, veel interactie, film, geluid. Er zijn 4 grote gebouwen. Als je interesse hebt neem dan er aardig wat tijd voor. Wij gaan zeker nog eens terug.

Geweldig museum die ontzettend veel bied qua informatie en interactiviteit. De 4D film beyond all boundaries is zeker een aanrader. De Last Mission viel tegen. Heb er ongeveer 4,5 uur doorgebracht.

Enrom indrukwekkend maar ook heel groot. je hebt beslist een hele dag nodig of meer, om dit prachtige museum te bezoeken! Maar we ldoen !

Gigantisch veel te zien in dit prachtige zo niet mooiste oorlogsmuseum wat er bestaat waarschijnlijk. Ik heb het met een vriend bezocht in eerste instantie een volle dag, maar we zijn later in de week nog een keer teruggegaan en hebben er nog een dag…Meer

Reis naar Amerika & Canada
Logo