Op reis naar Amerika, boek een Schipholtaxi!

Lekker op vakantie naar Amerika en vlieg je via de luchthaven Schiphol. Kijk dan eens op internet voor een taxi naar Schiphol. De kosten vallen op deze manier erg mee in vergelijking met een lokale taxi of een Schipholtaxi die bij de aankomsthal bij Schipholplaza staat.

Verschil internet taxibedrijf en conventioneel vervoer

Het verschil zit hem dus zeker in de tarieven. Zo rijden de Schipholtaxi’s op Schiphol zelf (middels aanbesteding en vrije rijders) de ritten met een taxameter. De tarieven daarin zijn nagenoeg altijd de landelijk hoogst mogelijke. Het verschil in prijs kan zeker met de grotere ritten tot meer dan 100% uitmaken!

Makkelijk thuis je taxibus of taxi bestellen

Wat is er makkelijker dan gewoon thuis een Schipholtaxi te boeken. Op internet kan je zelfs simpel de tarieven vergelijken en de soorten taxi’s. Voor een gezin op reis naar Amerika heb je al snel een taxibus naar Schiphol nodig. Taxibedrijven mogen taxibussen t/m max 8 passagiers inzetten.
Stap in elk geval nooit zo maar in een taxi op Schiphol !

Het is al vaak in het nieuws geweest maar wij waarschuwen je toch nog maar eens. Op Schiphol lopen er veel “taxironselaars” rond die je graag willen vervoeren. Ze lopen er zelfs met hesjes aan met “taxi” erop. In de meeste gevallen hebben ze wel een taxivergunning maar lichten de klanten vaak op. Zeker de toerist die op Schiphol aankomt is vaak de dupe. Er zijn al incidenten bekend van bijna 1000 euro voor een ritje naar de hoofdstad Amsterdam. Momenteel mag de marechaussee eindelijk van de rechtbank bekeuringen uitschrijven maar des ondanks blijven deze jongens actief.

Makkelijk op Standplaats Schiphol in de taxi stappen?

Natuurlijk, stel je komt terug van een lange reis vanaf Amerika en je doet makkelijk en gaat zonder nadenken in een taxi stappen. Deze taxi’s rijden op het hoogste landelijke tarief. Dat wil dus zeggen dat je meer dat 2,20 euro per kilometer gaat betalen plus wachtgeld onderweg. Het blijft onbegrijpelijk dat mensen dit maar blijven doen. Er zijn zoveel alternatieven tegenwoordig. Boek je taxi gewoon online. Bel het bedrijf even op om te “voelen” of het oké voelt. Wordt je netjes te woord gestaan. Vraag dingen zoals: geldt het tarief 24 uur per dag en in de weekend, rijden jullie wel op tijd. Als al dat soort dingen vertrouwen geeft kan het je dus veel geld besparen!
Meer tips: lees ook Een Schipholtaxi kan goedkoper

Reis naar Amerika & Canada
Logo