Tuin der goden (Colorado Springs)

Hou je van wandelen en parken dan raad ik je deze unieke wandelroutes in Colorado aan. Bekijk de Tuin der goden in Colorado Springs. Dit park is echt de moeite waard, je kunt er een hapje eten en neem de tijd om hier een wandeling te maken.

Contact en adres gegevens

Gelegen in de plaats Colorado Springs en staat Colorado.

Tijdsduur is: Niet bekend (hoeveel tijd je moet reserveren om deze activiteit te doen)

De openingstijden zijn: Openingstijden vandaag: 08:00 – 19:00

Volledig adres: 1805 N. 30th St., Colorado Springs, CO 80904-1247

Video over Tuin der goden

Wil je vooraf een goede indruk krijgen van deze bezienswaardigheid? Bekijk dan eens deze video om een impressie te krijgen.

Reviews, ervaringen en beoordelingen van Tuin der goden

Het is zeker geen onaardige omgeving, maar tijdens een rondreis kan dit nog wel eens tegenvaller. Er zijn zoveel mooiere gebieden te ontdekken in de regio dat het raadzaam is alleen te bezoeken bij veel tijd. Het mooiste uitzicht heb je vanuit het VC, en…Meer

Wow wat een mooi park! Dit verraste ons echt. Er is een mooi groot informatie centrum bij waar je alle info kunt krijgen over het park maar ook over het ontstaan er van. Het info centrum is gratis toegankelijk. Je kan er een hapje eten…Meer

De wandelroutes varieren in moeilijkheidsgraad, maar ook de eenvoudige geven zoveel moois te zien: heel relaxt.
Lekker dicht bij de stad (als je daar verblijft) en een keer geen zin (meer) hebt om lange afstanden te rijden en toch in de natuur te zijn.
Aan…Meer

Garden of the Gods is een schitterend park. Zowel te voet als per auto is hier veel te zien en het is allemaal meer dan de moeite waard. Neem rustig de tijd om hier een wandeling te maken en te genieten van de prachtige rode…Meer

Leuke rit langs vreemd gevormde rotsen. Duurt ongeveer 20 min. Het kan ook te voet. Meer valt er eigenlijk niet over te zeggen.

een mooi park en geheel gratis. Vooral het begin van het park is het erg druk. Neem de moeite om wat verder te rijden.

Mooi kleinschalig park met zowel autoroute als wandel trails. Prachtige rotsformaties. Bezoekers mogen de rotsen beklimmen. Probeer dan maar eens een foto te maken zonder mensen erop. Jammer….
Leuk visitors centre met een grappige korte film in een apart theatertje.

Deze keer het park in de winter bezocht en ook dan is het echt aan te raden. Het is ook zeker een tip om aan het einde van het park de berg op te lopen. Van hier is het uitzicht adembenemend.

Echt de moeite waard. Een gratis park met bezoekerscentrum dat ook leuk is om te bezoeken. De rotsformaties zijn erg mooi en ik kom zeker nog een keer terug.

Reis naar Amerika & Canada
Logo